Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dunaparti Üdülõházak
Cím: 9176 Mecsér, Ady E. u. 45.Email: dunaparti@dunaparti.hu
Web: www.dunaparti.huTelefon: (20)949-5789
Fax: (96)213-386Gps: 47.16249466 , 19.50330353

Bemutatkozás

Panzió:
A Dunaparti Panzió és Vendégházak három féle szálláslehetõséget kínálnak. Ezek közül az egyik a panzió épülete. A panzió 2 szintes és 6 kétágyas szobával rendelkezik, melybõl öt pótágyazható. A földszinten 2 szoba van, és közös étkezõ helyiség. Közös helyiség fszt.A felsõ szinten 4 szoba található, valamint egy további közös helyiség. A szobák fürdõszobával, WC-vel felszereltek. A felsõ szintrõl érhetõ el a tetõterasz, ahonnan kellemes látványt nyújt a közelben folyó Mosoni Duna. Vendégeink reggelit igényelhetnek, de szabadtéri fõzöcskézéshez, bográcsoláshoz tûzrakóhelyek állnak rendelkezésükre. Az önellátáshoz hûtõk, vizforralók, kávéfõzõ, rezsó, mikrohullámú sütõ vehetõ igénybe.

Vendégházak:
A panzió parkosított udvarán három db 7 személyes vendégház áll szállóvendégeink rendelkezésére. A vendégház földszintjén találhatóak a kiszolgáló helyiségek, konyhasarok, fürdõszoba, közös helyiség-étkezõ, valamint a hûtõszekrény. A felsõ szinten vannak az ágyak, az egyik helyiségben 5 db és egy kis ajtóval zárható szeparált helyiségben 2 db. A vendégház téliesített, tehát hûvösebb idõben fûthetõ.

Faházak:
A kínálathoz két db 4 személyes faház tartozik, melyek a panzió mögött található parkosított területen helyezkednek el. A faházakban nappali, fõzõsarok, kézmosó, tusoló. WC és a tetõtérben háló található. A házak elõtt kis terasz van, paddal, asztallal. A házak szigeteltek


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink